0619046475

©2018 by Multi Skillz Boskoop

Multi Skillz Boskoop

Wat is Multi Skillz?

Een unieke methode die kinderen de kans geeft hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.


Multi Skillz is dé manier bij uitstek om te "leren bewegen, leren sporten":

  • De basis en aanvulling voor elke sport

  • Oog voor de totaalontwikkeling van kinderen

  • Via samen bewegen: motorisch, sociaal en cognitief ontwikkelen

  • Iedereen doet mee, niemand staat aan de zijlijn

  • Uitnodigende oefeningen en uitdagende spelvormen

  • Kinderen winnen aan zelfvertrouwen en ontdekken hun talenten

 

Bewegen staat natuurlijk centraal in de ontwikkeling van elk kind. Toch blijft de (meer)waarde van bewegend leren en leren bewegen, ondanks de recentelijke media-aandacht, nog steeds sterk onderschat. Terwijl kinderen vroeger dan ooit de weg naar de sportclub vinden, blijft hun motoriek sterk achteruit lopen.

Multi Skillz slaat de brug tussen de basisbewegingen en de veeleisende sportspecifieke (spel)situaties. Via unieke drills brengt Multi Skillz algemene en sport-georiënteerde

skills bij. Kinderen leren 'kijken & bereiken' en 'denken & doen' in een dynamische omgeving.

Multi Skillz vergroot systematisch het psychomotorisch vermogen bij kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook worden kinderen gecoacht in de juiste sportieve mindset. Dit vergemakkelijkt duurzaam leren en maakt elk kind meer weerbaar.

Een mooie basis en perfecte aanvulling voor elke sport. Multi Skillz helpt de ontwikkeling van gelukkige, gezonde en weerbare kinderen door het coachen van psychomotorische en mentale vaardigheden voor het leven.

Multi Skillz Boskoop, waar plezier bewegen is.

Vind je bewegen leuk? Wil je fitter worden? Wil je graag je talenten ontdekken of gewoon met plezier een uurtje recreatief sporten? Multi Skillz Boskoop zet iedereen op een leuke manier in beweging via de all-in-one- sportformule. Multi Skillz is een unieke methode die jou via creatieve oefenstof en uitdagende spelvormen gek maakt van bewegen! Brede, motorische ontwikkeling creëert de basis voor elke sport en een gezonde levensstijl. Dit sport ondersteunend concept creëert een mooie basis om te starten of is de perfecte aanvulling op je favoriete sport.

Schrijf je vandaag via deze website in voor deze energieke sportsessies en wij bezorgen je het leukste beweegmoment van je week!

Kijk voor de  meest recente informatie op de facebookpagina!

Klik hiervoor op de onderstaande link: