0619046475

©2018 by Multi Skillz Boskoop

Multi Skillz Coach, even voorstellen..

Ik ben Arjan Klein, Multi Skillz Coach van Multi Skillz Boskoop.

In 2005 ben ik afgestudeerd als vakleerkracht bewegingsonderwijs aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding in Den Haag. In dezelfde periode ben ik ook afgestudeerd voor de opleiding Sportmanagement aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Naast deze 2 diploma’s ben ik sinds 2008 in het bezit van mijn EHBO diploma. Jaarlijks volg ik de verplichte bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden en mijn EHBO-diploma geldig te houden.

Na het afronden van beide opleidingen ben ik aan het werk gegaan in het basisonderwijs als vakleerkracht bewegingsonderwijs in diverse gemeenten rondom en in Boskoop. De afgelopen jaren merkte ik dat de basisvaardigheden, op het gebied van bewegen, in ieder geval bij kinderen in de basisschoolleeftijd, steeds minder goed ontwikkeld waren. Naast mijn persoonlijke bevindingen blijkt dit ook bevestigd te worden door diverse onderzoeken die recent in de media gepubliceerd zijn:

Op zoek naar mogelijkheden om hier iets aan te kunnen doen, maakte ik kennis met Multi Skillz.

Na de eerste kennismaking met Multi Skillz wist ik dat Multi Skillz één (misschien wel dé) oplossing is om de motorische basisvaardigheden van kinderen in de basisschoolleeftijd te verbeteren. Na het volgen van de noodzakelijke cursussen werd Multi Skillz Boskoop geboren. Met Multi Skillz Boskoop hoop ik een bijdrage te kunnen leveren om kinderen gék te maken van bewegen en de kinderen zo te helpen om hun motorische basisvaardigheden goed te ontwikkelen en de negatieve trend te doorbreken.

 

Want: BEWEGEN IS WINNEN, MAAK KINDEREN GÉK VAN BEWEGEN

Kijk voor de  meest recente informatie op de facebookpagina!

Klik hiervoor op de onderstaande link: